Ads Top

Φλερτ Σαββίδη - Βαρδινογιάννη


Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα (τηλεοπτικά) σχέδια του Ιβάν Σαββίδη φιλοξενεί η FORZA, που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην Βόρεια Ελλάδα.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, όλοι οι συμμετέχοντες -πλην Βαγγέλη Μαρινάκη, που είχε ήδη στήσει υποδομές- στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είναι σε στάση αναμονής για τις αποφάσεις του ΕΣΡ. Λίγο πολύ όλοι ξέρουν πως θα δημιουργηθεί ένας νέος διαγωνισμός, για περισσότερες άδειες, που στην ουσία δεν θα αφήνει κανέναν εκτός τηλεοπτικού τοπίου.




Ο Ιβάν Σαββίδης σκοπεύει να πάρει μέρος και στον νέο διαγωνισμό, έχοντας ήδη βελτιώσει τον φάκελό του. Κυρίως επειδή όλο αυτό το διάστημα είχε το χρόνο να συζητήσει με τηλεοπτικούς κολοσσούς της Ευρώπης και να αναζητήσει την τεχνογνωσία. Μόνη περίπτωση να μην τον καταθέσει, είναι να φτάσει σε συμφωνία με κάποιον από τους ιδιοκτήτες του Star ή του Mega.
Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Όλη αυτή η διαδικασία αφήνει πίσω της τουλάχιστον μια διάθεση περαιτέρω επιχειρηματικής συνεργασίας του Σαββίδη με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, με μέλη της οποίας έχει συνευρεθεί πολλές φορές τους τελευταίους μήνες. Κυρίως ο "Καπετάνιος" είναι αυτός που δεν χάνει να εκδηλώνει την εκτίμησή του προς τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Ακόμη κι αν δεν προχωρήσει η εξαγορά μέρους ή πλειοψηφίας του Star, οι δυο πλευρές εκφράζουν μεγάλη εκτίμηση εκατέρωθεν και διάθεση για κοινή επιχειρηματική δράση στο μέλλον.

Αντίθετα η περίπτωση του Mega είναι εξαιρετικά περίπλοκη, με τον τραπεζικό δανεισμό να είναι το μεγαλύτερο αγκάθι, παρότι και ο Φώτης Μπόμπολας δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την προσωπικότητα του Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα ο ίδιος ο Μπόμπολας με προσωπικές του ενέργειες έφτασε σε ένα σχέδιο αποπληρωμής των χρεών και δέσμευσε τις τράπεζες πως θα το αποδεχθούν σε περίπτωση που ιδιοκτήτης του Mega γίνει ο Ιβάν Σαββίδης.

Λίγοι πάντως ξέρουν πως το πρώτο σχέδιο για άμεση εκπομπή καναλιού όπως όριζε ο προηγούμενος νόμος ήταν με μετατροπή ενός καναλιού από ψηφιακό σε επίγειο και τέτοια συμφωνία (και μάλιστα υπογεγραμμένη) υπήρξε με τη Nova. Αυτό θα έδινε τον χρόνο στον Ιβάν Σαββίδη και τους επιτελείς του να στήσουν από την αρχή και χωρίς πίεση χρόνου το κανάλι, καθώς θα εξέπεμπε το πρόγραμμα που ηπταν υποχρεωμένοι να έχουν έτοιμο οι υπερθεματιστές.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.