Ads Top

Δήλωση-ΣΟΚ από Καλιντζάκη: "Εύχομαι να τους πλακώσουν στο ξύλο!" - Δείτε το βίντεο που θα προκαλέσει σάλο!


Δεν υπάρχει η τοποθέτηση του παλαίμαχου του Παναθηναϊκού που ξέφυγε και έκανε απαράδεκτο σχόλιο που εγείρει βία. «Τους έχω ικανούς να πάνε με το γκομενάκι για ποτάκι», είπε μεταξύ άλλων.


Αγανακτισμένος είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία στη Λάρισα. Το ίδιο και άνθρωποι που έχουν τιμήσει τη φανέλα της ομάδας και έχουν αφήσει ιστορία. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί κάποιες δηλώσεις τραγικές που προκαλούν βία, όπως αυτές που έκανε ο Γιάννης Καλιτζάκης που βρέθηκε στη Λάρισα.




Ο βετεράνος αμυντικός του “τριφυλλιού” μίλησε στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ και τα έχωσε στους παίκτες, λέγοντας ότι δουλεύουν σαν τους δημοσίους υπαλλήλους. Μέχρι εδώ καλά. Στο τέλος της τοποθέτησής τους έκανε ευχή να βρούνε οι οπαδοί τους παίκτες στα μπαράκια και να τους δείρουν.

«Δεν αξίζει πολλοί ποδοσφαιριστές από εκεί μέσα, να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Κρίμα. Και να σας πω κάτι; Δεν παλεύουν. Δεν το γουστάρουν. Είναι δημόσιοι υπάλληλοι, δύο ώρες χτύπησαν την κάρτα, την έβγαλαν και πάνε σπίτι τους να ξεκουραστούν. Πλάκα κάνουμε μωρέ; Αυτοί είναι ικανοί αυτοί την στιγμή, μόλις φτάσουν Αθήνα, να πάρουν το γκομενάκι τους, να πάνε σε κανένα μπαράκι και να πιούνε το ποτάκι τους. Εγώ τους έχω ικανούς γι'αυτό το πράγμα. Και εύχομαι να τους βρούνε και να τους πλακώσουν στο ξύλο. Δεν είμαι υπερβολικός έχουν ξεφύγει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Καλλιτζάκης.
Δείτε το απόσπασμα από το βίντεο που ανέβηκε στην «Stadixtya»:


sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.