Ads Top

Ποιος πανηγυρισμός; Διαβάστε τι έκανε ο Σάββας στα Γιάννινα και τι συνέβη με Μπέντο στου Ρέντη!


Όλοι ασχολήθηκαν με την αγκαλιά του Θεοδωρίδη στον Καρντόσο, ωστόσο το… ζουμί είναι αλλού. Ο SportDog έχει το παρασκήνιο και για τον ΠΑΣ, αλλά και για όσα έγιναν στην προπόνηση.


Μέγα θέμα έγινε το… σπριντ του Σάββα Θεοδωρίδη στον Καρντόσο, τη στιγμή που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα για το 1-0. Ωστόσο, κανείς δεν πρόσεξε, πως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ δεν μπήκε στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή, αλλά ήταν μόνιμα πίσω από την εστία. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο βρισκόταν πίσω από την εστία και προσπαθούσε να ντοπάρει τους παίκτες και για αυτό… έφυγε σφαίρα μόλις είδε την μπάλα στα δίχτυα.


Ο Σάββας βέβαια δεν είναι κανένας …τυχαίος ούτε κανένας ξένος στους παίκτες. Κάθε μέρα είναι στου Ρέντη και βρίσκεται πολύ κοντά στους ποδοσφαιριστές. Μιλάει σε όλους καθημερινά (αφού γνωρίζει τρεις γλώσσες!) και προσπαθεί να τους έχει από κοντά και να λύνει με την συζήτηση, όλα όσα τους απασχολούν. Αυτό είχε συμβεί και με τον Φορτούνη πριν από λίγο καιρό, όταν τον είχε πάρει από κάτω και για αυτό, σχεδόν, σε κάθε γκολ πανηγυρίζουν αγκαλιά!
Ο Θεοδωρίδης όμως δεν είναι ο μοναδικός που έχει τετ α τετ με τους παίκτες καθημερινά. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος αποφεύγει τις γενικές ομιλίες και προτιμάει να μιλάει προσωπικά σε κάθε παίκτη. Το είχε κάνει και με τον Καρντόσο, ο οποίος είχε δουλέψει πάρα πολύ και δικαιώθηκε με το γκολ. Το πάλευε συνεχώς, στις προπονήσεις και στους αγώνες και ο Μπέντο πίστευε ότι θα… διώξει την γκίνια. Γι’ αυτό και του έδινε ευκαιρίες, παρότι δεν σκόραρε, αφού δεν γινόταν να παίζει συνέχεια και ο Ιντέγιε…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.