Ads Top

Φυλαγμένη σε Ίβιτς και ΠΑΟΚ την έχει ο «ερυθρόλευκος» Τύπος (ΦΩΤΟ)


Οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού μπήκαν στο αρχείο για μελλοντική χρήση σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί για τον Δικέφαλο του Βορρά ο Ολυμπιακός ως δικαιολογία.


Η δήλωση του Ίβιτς σε συνέντευξη στην πατρίδα του έφτασε στην Ελλάδα και διαβάστηκε και στο λιμάνι. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι το φταίξιμο για την βαθμολογική απώλεια ανήκει στην ίδια την ομάδα μία δήλωση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον «ερυθρόλευκο» Τύπο, ο οποίος το σχολίασε. Στην ανάρτηση με τίτλο «τώρα τα λενε μόνοι τους» που αλιεύσαμε από το Redking.gr αναφέρεται μάλιστα:

«Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη δημόσια παραδοχή του Αλαφούζου μετά την 3άρα στο Καραϊσκάκη ότι ο Ολυμπιακός δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση (ασχέτως μετά αν βγήκαν να τα... γυρίσουν) και την σκυτάλη πήρε ο Ίβιτς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στη Σερβία και δήλωσε πως "στο Κύπελλο θέλουμε να προχωρήσουμε ως το τέλος, αλλά στο πρωτάθλημα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Ρεαλιστικά θα μας άξιζε να είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία, όμως μας έλειψε η τύχη. Έχουμε κυριαρχήσει στο 90% των αγώνων μας, ωστόσο υπήρξε πρόβλημα αυτοπεποίθησης κι αυτό μας στοίχισε 8-9 βαθμούς. Όχι, δεν ψάχνω για άλλοθι, ούτε κάποια δικαιολογία, εμείς φταίμε. Το γεγονός ωστόσο πως είμαστε πρώτοι σε χαμένες ευκαιρίες, επιβεβαιώνει τα λόγια μου".

Βέβαια, δεν αποκλείουμε να υπάρξει και εδώ κάποια... διευκρίνιση, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ, σχετικά με το αν τα είπε έτσι ο προπονητής της ομάδας τους.

Πάντως, τώρα, τα λένε μόνοι τους. Κρατήστε τα αυτά, θα χρειαστούν σε περίπτωση που αρχίσουν πάλι τα... δικά τους! Αυτό κάνουν, άλλωστε, συνήθως, όταν θέλουν να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους...».

Οπότε να προσέξουν στον ΠΑΟΚ. Αν πούνε κάτι αντίθετο στο μέλλον, τα «ερυθρόλευκα» Media θα τους την έχουν φυλαγμένοι.



sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.