Ads Top

Πάει για μεγάλη έκπληξη ο Μπέντο με ΑΠΟΕΛ;


Διαβάστε τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για το παιχνίδι της Πέμπτης, στα οποία περιλαμβάνεται και μια επιλογή που δεν περιμέναμε.


Με πολλές απουσίες πάει ο Ολυμπιακός στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο του Europa League. Συγκεκριμένα, πολλοί βασικοί παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδος δεν θα είναι στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο για διάφορους λόγους, με σημαντικότερες απώλειες αυτές των Μιλοβόγεβιτς, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Ρέτσου.
Παρ' όλα αυτά, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στα 9/11 του αρχικού σχήματος με δυο θέσεις να παίζονται. Οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μάρτινς, Φορτούνης, Ελιονούσι, Σεμπά και Ιντέγε θεωρούνται σίγουροι, κάτι που σημαίνει πως είναι ακόμα ανοιχτές οι θέσεις για έναν στόπερ και έναν αμυνικό χαφ.

Εκεί είναι που ίσως ο Μπέντο κάνει την έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Ρομαό. Ο Τογκολέζος δοκιμάστηκε από τον Πορτογάλος σε θέση κεντρικού αμυντικού στο πλευρό του Ντα Κόστα, αν και ο Μπρούνο Βιάνα θεωρείται φαβορί. Το δίο ισχύει και για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Αντρέ Μάρτινς στον άξονα. Το προβάδισμα να ξεκινήσει έχει ο Καμπιάσο, αλλά ο Μπέντο σκέφτεται και εκεί τη λύση του Ρομαό. Συνεπώς, δεν είναι καθόλου απίθανο ο Τογκολέζος να ξεκινήσει βασικός σε κάποοια από τις θέσεις.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.