Ads Top

Έρευνα για Ιντέγε – Μπεργκ: Τέσσερις φορές καλύτερος ο επιθετικός του Ολυμπιακού!


Σχεδόν κάθε δεύτερη τελική προσπάθεια του Μπράουν Ιντέγε καταλήγει σε γκολ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι μακράν ο πιο αποτελεσματικός φορ του πρωταθλήματος...


Ο Νιγηριανός επιθετικός σημείωσε ακόμη δύο γκολ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, φτάνοντας αισίως τα 9 τέρματα σε δέκα συμμετοχές στη φετινή Σούπερ Λιγκ και φυσικά είναι με διαφορά ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, καθώς ακολουθεί ο Κόντε (ΠΑΣ) με 6 τέρματα κι ο Γιουνές (Ξάνθη) με 5.

Εκείνο ωστόσο που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση είναι η συχνότητα με την οποία σκοράρει ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού σε σχέση με τις τελικές προσπάθειες που παίρνει μιας και η στατιστική του τον καθιστά ως τον μακράν πιο αποτελεσματικό φορ του πρωταθλήματος και φυσικά τον κάνουν ακόμη πιο πολύτιμο για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Είναι διαφορετικό εξάλλου να σπαταλάει κάποιος επιθετικός ένα... τσουβάλι ευκαιρίες για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κι αλλιώς να σκοράρει με την ευχέρεια που το κάνει ο Ιντέγε.

Ο 28χρονος άσος άλλωστε σκοράρει σχεδόν σε κάθε δεύτερη τελική του προσπάθεια σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτό βέβαια έχει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με το εύρος των γκολ που έχει πετύχει, μιας και τα 9 τέρματα του Αφρικανού στράικερ έχουν επιτευχθεί σε μόλις 20 τελικές, σκοράρει δηλαδή κάθε 2,2 προσπάθειες!

Όσο για τους υπόλοιπους επιθετικούς του πρωταθλήματος; Εκείνος που τον ακολουθεί σε αποτελεσματικότητα είναι ο Χαμζά Γιουνές με ένα γκολ ανά 3,2 τελικές, μιας κι ο Τυνήσιος φορ της Ξάνθης μετράει 5 γκολ σε 16 προσπάθειες, ενώ στα 1/3,5 (γκολ/τελ.πρ.) βρίσκονται οι Κόντε (6 γκολ) κι Ούμπιδες των ΠΑΣ Γιάννινα κι Ατρομήτου αντίστοιχα.

Αρκετά αποτελεσματικός είναι κι ο Σεμπάστιαν Λέτο του Παναθηναϊκού με 4 γκολ σε 16 τελικές (1/4), ενώ ο Μάρκους Μπεργκ που έχει σημειώσει τα ίδια τέρματα χρειάστηκε 29 προσπάθειες (1/7,3). Το ίδιο κι ο Ευθύμης Κουλούρης του ΠΑΟΚ με 3 γκολ σε 11 τελικές (1/3,7), τη στιγμή που ο Αθανασιάδης παραμένει "άσφαιρος" στο πρωτάθλημα με 10 προσπάθειες στο ενεργητικό του! Όσο για την ΑΕΚ, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Πέτρος Μάνταλος με 4 γκολ χρειάστηκε 21 προσπάθειες (1/5,3)

* Δεν προσμετράται ο Κριστιάν Λεντέσμα που έχει 1 γκολ ανά 2,7 τελικές καθώς και τα 3 του τέρματα σημειώθηκαν με πέναλτι, όπως και οι παίκτες με 1-2 γκολ (κυρίως αμυντικοί) στο ενεργητικό τους.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.