Ads Top

Τον θέλει τρελά ο Ουζουνίδης, αλλά θα είναι έγκλημα αν τον πάρει ο ΠΑΟ - Κόκκινο πανί των οργανωμένων!


Μπορεί το όνομά του να έπαιξε σήμερα στο "πράσινο" ρεπορτάζ ως υποψήφιος στόχος του Έλληνα κόουτς, ωστόσο δεν υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί κάτι. Διαβάστε τους λόγους...


Τρέχει ο σχεδιασμός για τον νέο Παναθηναϊκό με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που θα παρθούν.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει λόγο μόνο για τα αγωνιστικά και τις μεταγραφές ή τις αποχωρήσεις που πρέπει να γίνουν, αλλά και για τη στελέχωση άλλων θέσεων στο σύλλογο.

Γι' αυτό σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση πρότεινε για την ομάδα την περίπτωση του Έβανς Παυλόπουλου, με τον οποίο είχε άριστη συνεργασία στον Πανιώνιο.

Πρόκειται για τον επικεφαλής της ακαδημίας της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ο οποίος, σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ, προτάθηκε από τον κόουτς του Τριφυλλιού ακόμα και για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να προχωρήσει εύκολα για τον Παναθηναϊκό. Όχι επειδή αμφισβητείται η θερμή πρόταση του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά γιατί ο Έβανς Παυλόπουλος αποτελεί κόκκινο πανί για τους οργανωμένους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Σε αυτή τη φάση, λοιπόν, που οι σχέσεις των οπαδών δεν είναι στην καλύτερη φάση με τη διοίκηση, θεωρείται απίθανο να γίνει μία τέτοια κίνηση που θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Θα ήταν έγκλημα, δηλαδή, μία τέτοια απόφαση από τη στιγμή που υπάρχει τεταμένο κλίμα στις τάξεις των οργανωμένων.

Εξάλλου, ο Έβανς Παυλόπουλος δε θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με το πόστο του τεχνικού διευθυντή, καθώς δεν επιθυμεί να ξεφύγει από το αντικείμενο του που αφορά τις Ακαδημίες, εκεί όπου οι Πράσινοι εμπιστεύονται επί χρόνια τον Γιάννη Σαμαρά.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.