Ads Top

Δείτε πως τραυματίστηκε ο Χάκετ και γιατί του ζήτησε συγνώμη ο Λάνγκφορντ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο άσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με την Ούνιξ σε μία φάση που έπαιζε άμυνα. Ποια η ευθύνη του αντιπάλου του; Δείτε το βίντεο!


Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον Ντάνιελ Χάκετ, αφού θα χρειαστεί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, να μείνει εκτός γηπέδων, τουλάχιστον για δύο μήνες.
Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο 29χρονος Ιταλός γκαρντ, που τραυματίστηκε ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα με την Ούνιξ, έδειξαν πως υπέστη εκτεταμένη ρήξη οπίσθιων μηριαίων.

Η φάση όμως που τραυματίστηκε ο Χάκετ ήταν αρκετά «ύποπτη», καθώς ο άσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε παίζοντας άμυνα, όταν γλίστρησε το πόδι του μετά από επαφή με τον αντίπαλο. Ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Αρμάνι και φίλος του, Κιθ Λάνγκφορντ, ήταν αυτός που «μονομάχησε» με τον Ιταλό στην φάση του τραυματισμού του και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, έσπευσε να δει το Χακετ.

Ο σούπερ σταρ των Ρώσων, λοιπόν, πήγε στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων», ζήτησε συγνώμη από τον φίλο του και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Δείτε την φάση στο 37:38’’:


Χάνει τα ματς με τον Παναθηναϊκό!

Ο Χάκετ θα χάσει τα τρία ντέρμπι του Ιανουαρίου με τον Παναθηναικό : 6.1 για την Euroleague, 16.1 τον ημιτελικό Κυπέλλου στο ΣΕΦ και δύο εβδομάδες αργότερα το ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ. Επίσης θα απουσιάσει από  υπόλοιπα ματς του Δεκεμβρίου: στην Euroleague με Ζαλγκίρις (εκτός), Ερυθρό Αστέρα (εντός), Μπάμπεργκ (εκτός) και Φενέρμπαχτσε (εντός) και στο πρωτάθλημα με Ρέθυμνο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Προμηθέα (εντός) και Κύμη (εκτός).

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.