Ads Top

Τους ...τρέλανε ο Μποροβήλος μ' αυτά που ζήτησε – Τι φοβερό έκανε ο Λύμπε κι οι λεφτάρες του Κουρμπέλη!


Χοντρό το παρασκήνιο πίσω από το μεγάλο deal που έκλεισε το Τριφύλλι για τον παίκτη του Αστέρα! Πώς οι Πράσινοι κατόρθωσαν να αποκτήσουν τη μεγάλη "καψούρα" του Ουζουνίδη;


Έγιναν μεγάλες προσπάθειες από πλευράς του Παναθηναϊκού για να επιτευχθεί το super deal με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Δεν ήταν μόνο, δηλαδή, η πίεση του παίκτη που ήθελε σαν τρελός να πάει στο Τριφύλλι.




Οι Πράσινοι χρειάστηκε να κάνουν μια τεράστια οικονομική υπέρβαση για τα δεδομένα τους, προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις του Αστέρα, οι οποίες στο αρχικό στάδιο των διαπραγματεύσεων ήταν σε εξωπραγματικό επίπεδο.
Όταν οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι, η διοίκηση του Αστέρα απαίτησε για τον Έλληνα άσο το απίστευτο ποσό των 2 εκ. ευρώ, χρήματα, βεβαίως, που δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να καλύψει ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι, πάντως, μετά το αρχικό "σοκ", συνέχισαν τις διαπραγματεύσεις και με συνεχείς επαφές κατάφεραν να φτάσουν στο επίπεδο που ήθελαν τις απαιτήσεις του Αστέρα.

Μάλιστα, για να επιτευχθεί το τελικό ποσό που "κλείδωσε" τη συμφωνία, δηλαδή στις 700.000 ευρώ, όπως πρώτος σάς αποκάλυψε ο SportDog, χρειάστηκε η δυναμική παρέμβαση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος πάλεψε πολύ για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, παρόλο που ακόμα δεν είχε οριστικοποιηθεί ότι θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στο Τριφύλλι!

Πριν ακόμα ο "Λύμπε" δώσει επίσημα τα χέρια με τον Γιάννη Αλαφούζο, έκανε πολλές επαφές με τον Αστέρα και συνέβαλλε τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί επιτυχώς το deal για τον νεαρό άσο.

Παράλληλα, βέβαια, χρειάστηκε από το αφεντικό του Παναθηναϊκού να βάλει σε μια δύσκολη περίοδο πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς εκτός από τον Αστέρα, πρόσφερε στον παίκτη ένα εξαιρετικό συμβόλαιο που εκτινάσσει το συνολικό ποσό του deal στο 1,5 εκ. ευρώ! Ο Κουρμπέλης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά (με κλιμακωτές αποδοχές) περίπου 800.000 ευρώ!

Στο συγκεκριμένο ποσό συμπεριλαμβάνονται μέσα μπόνους συμμετοχής, πριμ επίτευξης στόχων κ.λπ, ενώ, όπως σας ενημερώσαμε από χθες, ο Αστέρας θα κρατήσει 40% ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.