Ads Top

Μεγάλος κίνδυνος για Μιλιβόγεβιτς – Να γιατί πήρε το ρίσκο ο Μπέντο!


Πολλοί αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο ο Σέρβος άσος έμεινε εκτός αποστολής για τον …ευρωπαϊκό τελικό με τον ΑΠΟΕΛ.


Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Κύπρο χωρίς τον ηγέτη του στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Πάουλο Μπέντο αποφάσισε να αφήσει στην Αθήνα τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς έκρινε ότι είναι πολύ κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδι.
Η αλήθεια είναι πως ο "Μίλι" έχει δείκτη κόπωσης που έχει χτυπήσει… κόκκινο κι αν δεν υπάρξει η κατάλληλη διαχείριση από την πλευρά του Πορτογάλου κόουτς, κινδυνεύει να τραυματιστεί. Βρίσκεται στα πρόθυρα θλάσης κι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν βαριάς μορφής κάτι που θα σηματοδοτούσε απουσία αρκετών εβδομάδων!

Γι’ αυτό και προτιμήθηκε τελικά να μείνει εκτός για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αν και σίγουρα πρόκειται για ένα τεράστιο ρίσκο και μάλλον λάθος διαχείριση από τον Μπέντο. Σίγουρα, θα μπορούσε να τον είχε ξεκουράσει σε κάποιο άλλο παιχνίδι, είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη και όχι σε αυτό που «παίζεται» η πρωτιά!

Δεν γίνεται, ξαναλέμε, ο Ολυμπιακός να βγει δεύτερος σε όμιλο με ΑΠΟΕΛ, Αστάνα και Γιουνγκ Μπόις που θα έπρεπε εύκολα να τερματίσει πρώτος, ώστε να τιμήσει ότι είναι 25ος στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.