Ads Top

Τον "καθαρίζει" ο Μπέντο, δεν λέει να φύγει απ' τον Ολυμπιακό!


Για ποιον άσο των Ερυθρόλευκων φέρεται να υπάρχει πρόταση από σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά ο ίδιος... κλωτσάει στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Λιμάνι;


Η αλήθεια είναι ότι όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό υπήρχαν πολύ υψηλές προσδοκίες, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σημαντική καριέρα σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στη... μπούκα από τον Πάουλο Μπέντο που δεν τον υπολογίζει και το δείχνει αφήνοντάς τον συχνά εκτός αποστολής.

Πάντως, από τον Ολυμπιακό θα ήθελαν να δουν τον Γερμανό να παίρνει ευκαιρίες, αφού το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά ακόμα και να αποφάσιζαν να του λύσουν το συμβόλαιο, θα ήταν αρκετά δύσκολο.

Πάντως, τουρκικά δημοσιεύματα ψάχνουν το θέμα και κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Μάριν, με την τουρκική ομάδα να αναζητά παίκτη για το "φτερό" της επίθεσης, αλλά και πίσω από αυτήν και να βλέπει στο πρόσωπο του Γερμανού άσου τον κατάλληλο για αυτή τη θέση.

Παρόλα αυτά, ο 27χρονος δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει από το Λιμάνι και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεσή του. Αν δηλαδή θα "ψαχτεί" και ο Ολυμπιακός για να τον παραχωρήσει, αφού κι ο Μπέντο δεν τον υπολογίζει ή αν θα πάρει ευκαιρίες, τελικά, δείχνοντας ψήγματα του ταλέντου του.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.