Ads Top

Στοίχημα: ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ και σήμερα!


Πάμε και σήμερα με φόρα μετά το χθεσινό Ταμείο μας..



Κέρκυρα-ΠΑΟΚ (19:30): Η Κέρκυρα προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη επί της Καρδίτσας για το Κύπελλο καθώς νίκησε με 6-0 μέσα στην έδρα των Θεσσαλών. Πάντως παρά τη μεγάλη νίκη οι «Φαίακες » τερμάτισαν στην 3η θέση του ομίλου καθώς στην επόμενη φάση προκρίθηκαν ΑΕΚ και Λαμία μετά το Χ που έφεραν στο μεταξύ τους ματς. Στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος η ομάδα ηττήθηκε μέσα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με 1-0. 

Ο ΠΑΟΚ έκανε κι αυτός πολύ μεγάλη νίκη για το Κύπελλο καθώς σκόραρε 7 γκολ στην Ελευσίνα για να πάρει τη νίκη με 0-7. Όλα τα γκολ στην επανάληψη με 6 διαφορετικούς σκόρερ για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Με το πόδι κολλημένο στο γκάζι το σύνολο του Βλάνταν Ιβιτς, αφού στα 3 τελευταία ματς έχει επιμέρους σκορ 12-0! Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έκανε νίκη μετά από 3 σερί ήττες, καθώς κέρδισε στην «Τούμπα» με 3-0 τον Πλατανιά.Ο ΠΑΟΚ δείχνει να σοβαρός στα τελευταία ματς. Πλέον ξεμπέρδεψε και με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις (μέχρι τον Φλεβάρη) και θα μπορεί να δώσει περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα. Το διπλό από το 1,65 έχει κατρακυλήσει στο 1,25 και έτσι εμείς προτιμάμε τα 2-3 γκολ με απόδοση 2,05 Bet555, στην Bet555 θα βρούμε σχεδόν 330 στοιχηματικές επιλογές στο παιχνίδι Κέρκυρα-ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς.


Κασίμπασα-Μπεσίκτας (18:00): Ευτυχώς πρέπει να λέει η γηπεδούχος ομάδα που υπάρχουν 3-4 κακές ομάδες φέτος στην κατηγορία, οπότε δύσκολα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Η αλήθεια είναι πως αν ήταν λίγο πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, θα είχε σοβαρά προβλήματα η Κασίμπασα και για αυτό βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις 5 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Β’ κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ρίζεσπορ.

Η Μπεσίκτας για μένα είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα αν και φέτος έχει να ανταγωνιστεί και την Μπασακσεχίρ που δεν ήταν στα πόδια της όλα αυτά τα χρόνια στην Τουρκία. Η ομάδα αποκλείστηκε από το Champions League με άσχημο τρόπο, παρόλο αυτά κόσμος και σύλλογος έδειξε μεγάλη συσπείρωση. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 στην Πόλη της Μπούρσασπορ και ο αγώνας στιγματίστηκε από την νέα τρομοκρατική επίθεση έξω από το vodafone arena.Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, οπότε θα πάω στο μικρό, αλλά ασφαλές 2 του 1,54 στην Bet555.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.