Ads Top

Εξέλιξη στον Παναθηναϊκό!


Αλλαγή ξένου στον Παναθηναϊκού Superfoods για το πρωτάθλημα της Basket League. Εκτός ελληνικού πρωταθλήματος ο Κέι Σι Ρίβερς, μέσα ο Μάικ Τζέιμς!


Λίγες ώρες μετά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Φενερμπαχτσέ (81-70) για την 12η αγωνιστική της Euroleague, ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να προβεί σε αλλαγή ξένου στο πρωτάθλημα της Basket League.




Ειδικότερα, ο Κέι Σι Ρίβερς μένει εκτός ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Μάικ Τζέιμς να παίρνει την θέση του και να συμπληρώνει τους Τζέιμς Φελντέιν, Κρις Σίνγκλετον και Ντεμέτρις Νίκολς στην τετράδα των ξένων.
Αυτό θα συμβεί ώστε ο εκρηκτικός γκαρντ να πατήσει παρκέ για περισσότερα λεπτά και να βρει αγωνιστικό ρυθμό, που δεδομένα του λείπει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι. Ο 26χρονος γκαρντ θα έχει την ευκαιρία να βρει τον εαυτό του στο -πολύ πιο εύκολο και χαμηλότερο ποιοτικά από την Euroleague- ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ, ο Κέι Σι Ρίβερς, θα έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται περισσότερο και να... επικεντρωθεί στη κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Θυμίζουμε πως από τον δεύτερο γύρο της Basket League, κάθε σύλλογος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει έξι ξένους. Κάτι, που θα δώσει την δυνατότητα στους έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης να χρησιμοποιήσουν όλους τους Αμερικανούς παίκτες του ρόστερ, ενώ, σύντομα αναμένεται και η ανακοίνωση της απόκτησης του Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως εκτός Basket League μένει ο Κένι Γκάμπριελ, όπως και ο τραυματίας Τζέιμς Γκιστ.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.