Ads Top

Θα πέσουν τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκη αν κάτσει το σενάριο αυτό! Ποιος «τρώει» ποιον; Τρελή ανατροπή!


Απίθανο να συμβεί δεν το λες. Ειδικά μετά τη θέση που έβγαλε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός το συγκεκριμένο ενδεχόμενο παίζει πιο πολύ. Αρκεί, όμως, να έρθουν και τα αποτελέσματα...


Όσο πλησιάζουμε προς τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο φουντώνουν τα σενάρια περί αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό.




Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι οι Ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν σε 2-3 κινήσεις ενίσχυσης, επομένως αναμένονται και τα ανάλογα διαζύγια με παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν πείσει για την αξία τους, ή δεν υπολογίζονται από τον Μπέντο.
Μέσα σ' αυτούς τους ποδοσφαιριστές φέρεται τις τελευταίες ώρες να βρίσκεται και ο Μάριν, από τη στιγμή που ο Γερμανός πραγματοποίησε μία ακόμα κακή εμφάνιση στο Κύπελλο κόντρα στη Σπάρτη.

Υπήρξαν, μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο παίκτης θα τελειώσει από τον Ολυμπιακό το Γενάρη μετά από απόφαση του Μπέντο.

Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο δε φαίνεται -στην παρούσα φάση- να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Μόνο τυχαίο δεν ήταν, άλλωστε, το γεγονός ότι η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ έσπευσε χθες να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Μάριν το Γενάρη.

Όπως, άλλωστε, σας έχει αποκαλύψει ο SportDog σε παλαιότερο ρεπορτάζ, η διοίκηση πιστεύει πολύ στα προσόντα του Γερμανού και έχει ζητήσει από τον Μπέντο να του δώσει κι άλλες ευκαιρίες, μιας και πρόκειται για έναν παίκτη που θεωρείται επένδυση από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Από την άλλη, πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού δε δείχνει καμία διάθεση να στηρίξει τον Γερμανό, αν και πρόκειται για δική του μεταγραφική εισήγηση. Ο Πορτογάλος θεωρεί ότι ο παίκτης είναι προκλητικά αδιάφορος τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες, με αποτέλεσμα να μην το συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.

Πάντως, επειδή ο Μπέντο δε φαίνεται να είναι απόλυτα ασφαλής στο Λιμάνι και όπως φαίνεται δίνει κι αυτός τις εξετάσεις του σε κάθε παιχνίδι, δεν αποκλείεται, αν δε βοηθήσουν και τα αποτελέσματα τον Πορτογάλο, να γίνει τελικά η μεγάλη ανατροπή στη συγκεκριμένη υπόθεση. Να χαιρετήσει, δηλαδή, ο Μπέντο και ο Μαρίν να παραμείνει τελικά στην ομάδα, περιμένοντας από το νέο προπονητή να τον πιστέψει περισσότερο.

Αυτό, βέβαια, επαναλαμβάνουμε ότι θα συμβεί μόνο αν ο Μπέντο δεν τα καταφέρει στα παιχνίδια που ακολουθούν, γιατί όσο ο Ολυμπιακός κερδίζει και βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους του, είναι απίθανο να προκύψει και αλλαγή στον πάγκο. Σε διαφορετική περίπτωση, όμως, τα πράγματα για τον Πορτογάλο θα γίνουν πολύ δύσκολα και τότε ο Μαρίν δεδομένα θα τρίβει τα χέρια του...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.