Ads Top

Σοκ με Χάκετ!


Ο Ντάνιελ Χάκετ θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού τουλάχιστον για τους επόμενους δύο μήνες, καθώς υπέστη εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων. Χάνει όλα τα ντέρμπι του Ιανουαρίου, με τον Παναθηναϊκό Superfoods.


Ο Ντάνιελ Χάκετ υποβλήθηκε σε εκτεταμένο ακτινολογικό και ιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο, το αποτέλεσμα του οποίου έδειξε πως υπέστη εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων.

Ο Ντάνιελ Χάκετ, όπως ενημέρωσαν οι «Ερυθρόλευκοι», θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του τουλάχιστον για δύο μήνες και στον Πειραιά πλέον αναζητούν τον τρόπο για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του.

Οι «ερυθρόλευκοι» την παρούσα στιγμή δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο να ψάξουν την αγορά για κάποιον γκαρντ και θα επιχειρήσουν να καλύψουν το κενό του Ντάνιελ Χάκετ εκ των έσω.

Το ενδεχόμενο, όμως, ο Ολυμπιακός μελλοντικά να κινηθεί για την απόκτηση ενός γκαρντ δεν πρέπει να αποκλειστεί, καθώς οι απαιτήσεις της Euroleague την φετινή σεζόν είναι αυξημένες και το σενάριο για την υπογραφή ενός... αντι-Χάκετ είναι πιθανό να εμφανιστεί στο προσκήνιο το επόμενο διάστημα.

Επαναλαμβάνουμε, όμως, πως οι πρωταθλητές Ελλάδας την παρούσα στιγμή δεν σκέφτονται κάποια πιθανή προσθήκη στο ρόστερ τους

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.