Ads Top

Φοβερή ατάκα του Παπαπέτρου για Σπανούλη!


O φόργουοντ του Ολυμπιακού στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη, ενώ μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του Ντάνιελ Χάκετ και για τον προπονητή της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Σπορ Fm




Για το ποια θα είναι τα κλειδιά της σημερινής αναμέτρησης: «Σίγουρα ξεκινάει από την άμυνα. Αυτό είναι το στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε και αυτό που κάναμε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε την ίδια άμυνα με την ίδια μαχητικότητα. Μην ξεχνάμε το τελευταίο περσινό παιχνίδι εδώ που ηττηθήκαμε με μεγάλη διαφορά. Έχουμε ένα έξτρα κίνητρο».
Για τα δυνατά στοιχεία της Ζαλγκίρις: «Το επιθετικό ριμπάουντ είναι πολύ σημαντικό για αυτούς και θέλουμε να το περιορίσουμε όσο γίνεται. Είναι καθαρά θέμα θέλησης. Για το θέμα των ασίστ πρέπει να περιορίσουμε την κυκλοφορία τους. Έχουμε αναλύσει το πώς γυρνάνε τη μπάλα και θέλουμε να εμποδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για την απουσία του Χάκετ: «Θέλουμε να παίξουμε και για τον Ντανι. Είναι μεγάλη απουσία για εμάς. Εκτός από τα στατιστικά είναι αυτά που έφερνε ο Ντάνι γενικότερα στην ομάδα σαν παίκτης. Αυτά συμβαίνουν είναι μέρος του παιχνιδιού . Θα συνεχίσουμε για να καταφέρουμε να κερδίσουμε εδώ».

Για το γήπεδο της Ζαλγκίρις: «Το γήπεδο είναι φοβερό. Είναι ωραία η ατμόσφαιρα. Σαν παίκτης σου αρέσει να παίζεις σε τέτοια γήπεδα γεμάτα. Μακάρι όλα τα γήπεδα να είναι έτσι στη Ευρώπη σε μερικά χρόνια».

Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και την δήλωσή του ότι θέλει να κλείσει όσο μπορεί τον Σπανούλη: «Ο Γιασικεβίτσιους κάνει πολλή καλή δουλειά. Φαίνεται από το παιχνίδι της Ζαλγκίρις. Η ομάδα παίζει πάρα πολύ καλά.Είναι ένας πολύ ανερχόμενος προπονητής . Ξέρουμε τι έχει κάνει και σαν παίκτης. Από εκεί και πέρα αν ήταν εύκολο να σταματήσεις το Βασίλη θα το έκανε όλη η Ευρώπη. Είναι κάτι δύσκολο. Είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδος. Σε αυτό το επίπεδο όλοι οι παίκτες είναι επικίνδυνοι. Ο Βασίλης κάνει πιο πολλά από το να σκοράρει. Οι δημιουργίες του είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες στην ομάδα».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.