Ads Top

Πρόβλημα και με τον Πρίντεζη στον Ολυμπιακό!


Νέο "πλήγμα" για τον Ολυμπιακό, που δυο μέρες πριν τον αγώνα με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας, είδε τον Γιώργο Πρίντεζη να αποχωρεί από την προπόνηση.


Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά μερικές ώρες από την είδηση της επέμβασης στην οποία πρέπει να υποβληθεί ο Ντάνιελ Χάκετ (με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν 2016-2017) και στο Λιμάνι είδαν ένα νέο πρόβλημα να μπαίνει εμπόδιο στην προετοιμασία της ομάδας εν όψει του αγώνα με τη Ζάλγκιρις.


Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πρίντεζης αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση, καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στη μέση. Ο Έλληνας φόργουορντ θα ακολουθήσει την αποστολή για το Κάουνας και εκεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή αν θα τον προφυλάξει εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο "Πριντ" έχει σηκώσει φέτος αρκετό βάρος στη θέση του πάουερ φόργουορντ, μετρά 25 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο στη EuroLeague και είναι ουσιαστικά το μόνο "κλασικό" τεσσάρι της ομάδας. Με 11.9 πόντους ανά παιχνίδι και 4.3 ριμπάουντ, είναι ο δεύτερος σκόρερ (πίσω από τον Σπανούλη) και ο δεύτερος ριμπάουντερ (πίσω από τον Μπιρτς) της ομάδας του.

euroleague.sport24
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.