Ads Top

Μοράις: «Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι ζωντανός»


Ο Ζοσέ Μοράις στέλνει τις ευχές του για τη νέα χρονιά και θυμάται το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε μέσα στο 2016, το οποίο σημάδεψε μία και καλή τη ζωή του. 


Υγεία και μόνο υγεία... Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που εύχεται ο Ζοσέ Μοράις και έχει έναν λόγο παραπάνω να το κάνει.

Μέσα στο 2016, όσο ακόμα βρισκόταν στον πάγκο της τουρκικής Αντάλιασπορ, ο Πορτογάλος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά ευτυχώς κατάφερε να το ξεπεράσει και να συνεχίσει τη ζωή του.

Ένα γεγονός που, όπως είναι φυσικό, σημάδεψε μία και καλή το πώς βλέπει τα πράγματα ο προπονητής της ΑΕΚ και τις προτεραιότητες που θέτει.

«Για το 2016 θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που εγώ προσωπικά είμαι ζωντανός. Η οικογένειά μου και όλοι στον περίγυρό μου είναι καλά. Άρα ναι, το 2016 τελειώνει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου, δοξάζοντας τον Θεό γι' αυτό. Για τον επόμενο χρόνο αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να είναι καλά όλος ο κόσμος. Όχι μόνο οι δικοί μου άνθρωποι. Με ενδιαφέρει πάντα να είναι καλύτερα όλος ο κόσμος και να τους χαμογελάσει η ζωή. Εγώ το κάνω πάντα με ένα χαμόγελο», τόνισε αρχικά στην NOVA ο τεχνικός της Ένωσης και συνέχισε:

«Πάντα αντιμετωπίζω τα πράγματα θετικά. Φυσικά όλα όσα θετικά συνέβησαν είναι καλά και ευπρόσδεκτα για όλους μας. Αν όμως υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες στιγμές κατά τη διάρκεια του έτους, τότε αυτές είναι που σε κάνουν πιο δυνατό. Άρα συνεχίζεις να μάχεσαι και να βλέπεις τα πράγματα από την θετική τους πλευρά».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.