Ads Top

Νέο σοκ στον Ολυμπιακό: Στο νοσοκομείο και ο Σπανούλης!


Ο Βασίλης Σπανούλης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και υποβάλλεται σε εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Πρίντεζη. Αγωνία στους «ερυθρόλευκους» για τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δύο αρχηγών!


Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έπεσε άσχημα στο παρκέ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις, όμως δεν ένιωσε κάποια ενόχληση εκείνη τη στιγμή και συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά.

Όμως, μετά το τέλος της αναμέτρησης και κυρίως το πρωί της Παρασκευής (16/12), οι ενοχλήσεις έγιναν πολύ πιο έντονες, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανησυχία στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Έτσι, μετά την άφιξη των Πρωταθλητών Ελλάδας στην Θεσσαλονίκη, ο Βασίλης Σπανούλης πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μαζί του φυσικά είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την Πέμπτη (15/12). Όπως είναι προφανές, η αγωνία έχει χτυπήσει... κόκκινο στις τάξεις του Ολυμπιακού, και άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δύο αθλητών, που θα δείξουν το μέγεθος των τραυματισμών τους.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.