Ads Top

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Με Λίβερπουλ και Τότεναμ!


Η Αγγλία μονοπωλεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον και εμείς στηρίζουμε....


Οι Αγγλικές διοργανώσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον και εμείς βλέπουμε την Λίβερπουλ και την Τότεναμ.

Τότεναμ-Χαλ (22:00): Η Τότεναμ εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ και ηττήθηκε δίκαια με 1-0. Μάλιστα η ομάδα του Ποκετίνο έχασε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ αφού θα μπορούσε να δεχτεί κι άλλα τέρματα.
Η Χαλ σε ματς ροντέο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3, συνεχίζοντας χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Προηγήθηκε στο 27΄με γκολ του Σνόντγκρας, στο 70′ η Πάλας είχε ανατρέψει το εις βάρος της 1-0. Στο 72′ η Χαλ ισοφάρισε εκ νέου για να κάνει μετά από 6 λεπτά νέα ανατροπή σε 3-2. Λίγο πριν τη λήξη του ματς οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Η Τότεναμ είναι το φαβορί και θέλει να κάνει εμφάνιση ανάλογη με αυτή που έκανε πριν δύο ματς με τη Σουόνσι. Ο άσσος δεν αξίζει σε τόσο χαμηλή απόδοση. Πάμε στον άσσο με χάντικαπ -1 γκολ σε απόδοση 1,62 από την Bet555, στην Bet555 θα βρούμε σχεδόν 400 στοιχηματικές επιλογές στο παιχνίδι Τότεναμ-Χαλ με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς.

Μίντλεσμπρο-Λίβερπουλ ( 21:45): Η Μίντλεσμπρο έχει να νικήσει τη Λίβερπουλ από το 2002, έκτοτε μετράει 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε τη Σαουθάμπτον εκτός έδρας και ηττήθηκε με 1-0.  Η Λίβερπουλ έχει δύο διαδοχικές γκέλες στο πρωτάθλημα και απόψε θα επιδιώξει να βάλει ένα τέλος. Την Κυριακή αντιμετώπισε στο «Άνφιλντ» τη Γουέστ Χαμ και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Λαλλάνα, αλλά η Γουέστ Χαμ κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος τη σκορ πριν το ημίχρονο σε 1-2! Στην επανάληψη και για την ακρίβεια στο 48′ ο Οριγκί ισοφάρισε, όμως η Λίβερπουλ αν και είχε καλές ευκαιρίες να πάρει το ματς δεν τα κατάφερε. Στην 3η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η ομάδα του «Μέρσεϊσαϊντ» έχοντας 31 βαθμούς σε 15 αγωνιστικές.
Η Λίβερπουλ είναι εξαιρετικά ασταθής αμυντικά αλλά επιθετικά είναι αρκετά δυνατή. Πρώτη μας επιλογή το Γκολ/Γκολ σε απόδοση 1,95 από Bet555, στην Bet555 θα βρούμε σχεδόν 400 στοιχηματικές επιλογές στο παιχνίδι Μίντλεσμπρο-Λίβερπουλ με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς.

Μπες στο Stoiximaview για περισσότερες προβλέψεις και περισσότερα Ταμεία 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.