Ads Top

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στα «Πράσινα» ο Τζεντίλε!


Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε τα βρήκε σε όλα με την Αρμάνι Μιλάνο, και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η μεταγραφή - βόμβα του Ιταλού στον Παναθηναϊκό Superfoods ολοκληρώθηκε!


Το φλερτ υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Μάλιστα, αυτό έγινε ακόμα πιο... ισχυρό την Τετάρτη (14/12), όταν και έγινε γνωστό πως ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έχει βρει σημείο επαφής με τον Παναθηναϊκό Superfoods και πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση του Ιταλού με την διοίκηση της Αρμάνι Μιλάνο.

Αυτή έγινε την Πέμπτη (15/12) και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ο 24χρονος γκαρντ - φόργουορντ προβάρει την πράσινη φανέλα! Ο Τζεντίλε εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και, πήρε το «οκ» από την διοίκηση της Μιλάνο ώστε να αγωνιστεί στους έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης!

Η συμφωνία των δύο πλευρών θα έχει χρονική διάρκεια τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ενώ ο νεαρός άσος θα έρθει άμεσα στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Αναμφίβολα, η απόκτηση του Αλεσάντρο Τζεντίλε αποτελεί μία μεταγραφή τεράστιας σημασίας για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος ενισχύει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του ενόψει του στόχου της επιστροφής στο Final Four της Euroleague.

Την υπόθεση χειρίστηκε προσωπικά ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος, νωρίτερα την Πέμπτη (15/12)... προϊδέασε τους φιλάθλους των «Πράσινων» για την μεγάλη μεταγραφή.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.