Ads Top

"Πιθανή η μεταγραφή Βέλλιου στον Ολυμπιακό"!


Και στην Αγγλία κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς τον επιθετικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, Απόστολο Βέλλιο, σημειώνοντας πως η επιστροφή του στην Ελλάδα είναι πιθανή.


Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου της Νότιγχαμ Φόρεστ καθώς το μέλλον του Έλληνα επιθετικού στο Σίτι Γκράουντ είναι αμφίβολο.

Ο Βέλλιος έχει σοβαρό ανταγωνισμό στην ενδεκάδα της Φόρεστ με τους Ασομπαλόνγκα και Μπέντνερ στο ρόστερ και οι Άγγλοι αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους Tricky Trees.

Μετά τα ρεπορτάζ από την Ελλάδα και η βρετανική Sun υποστηρίζει πως «το ενδεχόμενο της επιστροφής του Βέλλιου στην Ελλάδα είναι αρκετά πιθανό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον θέλει στον Ολυμπιακό».

Ο Βέλλιος μεταγράφηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Ηρακλή το καλοκαίρι όταν ο Μαρινάκης βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Φαουάζ Αλ-Χασάουι για την εξαγορά του αγγλικού συλλόγου, σε ένα deal που τελικώς δεν προχώρησε.

Ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός μετράει 18 εμφανίσεις (τις 11 ως βασικός) με τη Φόρεστ στη φετινή Τσάμπιονσιπ, έχοντας σκοράρει 6 τέρματα, ωστόσο το μέλλον του, όπως σημειώνουν πλέον και οι Άγγλοι, δεν αποκλείεται να βρίσκεται στους πρωταθλητές Ελλάδας.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.