Ads Top

Πανικός με ΠΑΟΚτσήδες, Γερμανούς, Σκοπιανούς - Το σπρέι πιπεριού, οι σημαίες, ο εριστικός Ολυμπιακός!


Απίστευτος πόλεμος στο Facebook μεταξύ των οπαδών του Δικεφάλου και της Σάλκε! Δείτε καυτά σχόλια και φοβερές προκλήσεις ενόψει των αγώνων για τους 32 του Europa League!


Τα ...όργανα άρχισαν νωρίς. Tις τελευταίες ώρες ο λογαριασμός της Σάλκε στο Facebook, έχει ...βομβαρδιστεί από μηνύματα οπαδών του ΠΑΟΚ, πολλά από αυτά γραμμένα στα γερμανικά!




Στα τρία post της Σάλκε που έχουν να κάνουν με την κλήρωση των "βασιλικών μπλε" με τον ΠΑΟΚ, στους "32" του Europa League, κυριολεκτικά γίνεται χαμός, με σημαντικό αριθμό μηνυμάτων να αφορά τη σημαία των Σκοπίων που σήκωσαν πριν τρία χρόνια στη "Φέλτινς Αρένα" Γερμανοί οπαδοί και προκάλεσε την επέμβαση της γερμανικής αστυνομίας, άνδρες της οποίας μπήκαν στην κερκίδα των φανατικών της Σάλκε και έκαναν χρήση βίας αλλά και σπρέι πιπεριού, με την όλη υπόθεση να απασχολεί για πολύ καιρό τη γερμανική δικαιοσύνη.
"Εύκολη αποστολή, αλλά πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά", "πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι δυνατός αλλά δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα για εμάς, θέλουμε να πάμε πιο μακριά από ότι τα τελευταία χρόνια και να κατακτήσουμε ξανά το κύπελλο, όπως κάναμε πριν 20 χρόνια", "αν όλα πάνε νορμάλ, ο νικητής θα είναι ένας και αυτός θα είναι η Σάλκε", "αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσετε όπως τότε", "έχω πολύ καιρό να δοκιμάσω πιπέρι πιπεριού, είναι η ώρα" είναι μερικά από τα …κόσμια σχόλια οπαδών της Σάλκε, ενώ ορισμένοι πόσταραν τη σημαία των Σκοπίων με τον Ήλιο της Βεργίνας.

Η απάντηση των οπαδών του ΠΑΟΚ; Να ποστάρουν φωτογραφίες από την εντυπωσιακή παρουσία τους στη "Φέλτινς Αρένα" πριν από τρία χρόνια αλλά και φωτογραφίες της Τούμπας, ενώ μερικά ενδεικτικά σχόλια τους ανέφεραν: "Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει 3-0 και στα δύο παιχνίδια", "ώρα για διπλό αυτή τη φορά", "έφτασε η ώρα να πάρουμε τη ρεβάνς", "αυτή τη φορά δεν θα είστε τυχεροί, γιατί η Τούμπα θα είναι γεμάτη", "πήραμε διπλό στη Φιορεντίνα, στην Ντόρτμουντ και στην Τότεναμ, μην μας υποτιμάτε γιατί είναι καλύτερες ομάδες από εσάς".

Μέσα στα εκατοντάδες μηνύματα, υπήρξε και ένα οπαδού του Ολυμπιακού, που έγραψε "Καλή τύχη Σάλκε από έναν Ολυμπιακό", για να του απαντήσει οπαδός του ΠΑΟΚ "εσύ το τερμάτισες", αλλά και άλλος οπαδός του Ολυμπιακού "καλά ρε φίλε και εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά δεν θέλω να κερδίσουν οι Γερμανοί".

Στην …κουβέντα μπήκαν και Σκοπιανοί που βρήκαν ευκαιρία για …προπαγάνδα, ενώ υπήρξαν και πιο …ψύχραιμες φωνές. "Μη βγάλουμε σημαίες που μπορούν να προκαλέσουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ", έγραψε ένας Γερμανός, "μακάρι αυτή τη φορά να μην συμβεί τίποτα στις κερκίδες", έγραψε ένας άλλος.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.