Ads Top

Ο κόσμος …έκανε μαθήματα προπονητικής σε Μπέντο – Τι συνέβη με Τσόρι, τι απέδειξε ο Αργεντινός


Ο κόουτς του Ολυμπιακού «υποχρεώθηκε» να βάλει στο ματς με τον Παναιτωλικό τον Ντομίνγκεζ και δικαιώθηκε. Τι συνέβη όμως πριν μπει στο γήπεδο και τι αμέσως μετά.


Ο Ολυμπιακός τα... χρειάστηκε για τα καλά απέναντι στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, αλλά κατάφερε να επιστρέψει στο ματς μετά το γκολ του Κούσα και να πάρει μια αγχωτική νίκη, που του δίνει, όμως, ηρεμία εν όψει της διακοπής των Χριστουγέννων.




Οι Ερυθρόλευκοι είχαν σε κακή ημέρα τον Κώστα Φορτούνη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι μηδαμινή η δημιουργία από τον άξονα. Αυτό, μαζί με την άσχημη εμφάνιση του πρώτου μέρους, ώθησε τον κόσμο της ομάδας να φωνάξει ρυθμικά και επανειλημμένως το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες, προκειμένου να μπει στο ματς.
Στο 72' ο Πάουλο Μπέντο... αναγκάστηκε να τον ρίξει στο παιχνίδι και ο Αργεντινός του έδωσε την... δική του απάντηση. Ο Τσόρι είχε μείνει στο περιθώριο στα τελευταία ματς και πολλά είχαν ακουστεί για τις σχέσεις του με τον Πορτογάλο και πως ο τελευταίος δεν τον υπολογίζει και τόσο για την συνέχεια.

Κι όμως, ο 35χρονος έπαιξε με την Σπάρτη και μπήκε αλλαγή στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα στην ανατροπή, παρότι δεν πέτυχε κάποιο γκολ.

Με το που μπήκε ο Τσόρι αμέσως ο Ολυμπιακός άλλαξε την εικόνα του, πήρε μεγαλύτερη ώθηση, καθώς ο Αργεντινός ήταν καταλυτικός στην βελτίωση του δημιουργικού παιχνιδιού της ομάδας, ενώ έβγαλε την ασίστ στο τελευταίο γκολ του Φιγκέιρας.

Ο Τσόρι έδειξε και... απέδειξε στον Μπέντο ότι ακόμα και μισή ώρα και 20 λεπτά να αγωνιστεί, μπορεί να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό. Για να δούμε, λοιπόν, ποια θα είναι η συμπεριφορά του Πορτογάλου απέναντί του μετά και το σημερινό.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.