Ads Top

"Ρουκέτες" με ...στόχο για τη Ριζούπολη: "Στημένο, ε; Να σας πω..." – "Μεγάλη μαγκιά των Παναθηναϊκών"!


Φοβερή αντίδραση από τον Απόλλωνα για τα "καρφιά" μετά το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Εμείς δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ μετά απ΄ αυτά που συνέβησαν"!


Μαγκιά χαρακτήρισε ο Παύλος Μυροφορίδης την κίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού να αποχωρήσουν χθες από το γήπεδο της Ριζούπολης, παρά να μείνουν και ίσως να δημιουργήσουν επεισόδια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον SportDog.




Ο τεχνικός διευθυντής τού Απόλλωνα απάντησε (με φοβερή ατάκα) στα σενάρια που θέλουν το χθεσινό παιχνίδι στη Ριζούπολη να είναι στημένο, αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τη δουλειά που κάνει στον Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε ότι παίκτες όπως ο Μπεργκ, ο Λέτο και ο Εμποκού δεν συγχωρούν τα λάθη.

"Ήταν ένα ματς που, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Παναθηναϊκό, του το χαρίσαμε με τρόπο που όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη, στην Αγγλία για παράδειγμα, θα το χαρακτήριζε παιχνιδάρα, ενώ στην Ελλάδα το μυαλό τους πηγαίνει αλλού. Ενώ εμείς απλώς δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε ό,τι συνέβαινε μέσα στο γήπεδο", ήταν το αρχικό σχόλιο του Παύλου Μυροφορίδη στον SportDog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Αν δεν σταματήσουμε να νομίζουμε συνεχώς ότι κάτι μπορει να γίνεται (δεν διαφωνώ ότι γενικά σε κάποια ματς μπορεί να γίνεται) δεν θα πάμε πουθενά. Σήμερα λένε για εμάς ότι μπορεί να είμαστε στημένοι, αλλά εμείς δεν κοιμηθήκαμε όλη τη νύχτα από τη στεναχώρια μας γιατί χάσαμε την πρόκριση. Αλλά τις δύο ώρες που κλείσανε τα μάτια μας, είχαμε τη συνείδησή μας καθαρή".

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου για την ομάδα του, αλλά από την άλλη πλευρά μίλησε με κολακευτικά λόγια για την προσπάθεια στον Απόλλωνα.

"Ένας προπονητής στο επίπεδο του Μαρίνου, που είναι και φίλος μου, είναι λογικό να δει την προσπάθεια που κάνουμε. Είδε ότι υπάρχει μία ομάδα με πλάνο, με καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και με αφέλεια κάποια στιγμή. Αυτή την αφέλεια εκμεταλλεύτηκε και μας νίκησε. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα και αν υπάρχει θα το βρει 100% και θα το λύσει. Έχει και εξαιρετικούς συνεργάτες, θα βρει το πρόβλημα της λειτουργίας που υπάρχει στον Παναθηναϊκό".

Ποιο ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο πρωτο ημίχρονο και έχασε την μπάλα;

"Ο Παναθηναϊκός δεν περίμενε να βρούμε αυτή την ένταση, να πιέζουμε παντού σε όλο το γήπεδο και να προηγηθούμε με 2 - 0. Αλλά στο δευτερο ημίχρονο δεν μαζευτήκαμε και το πληρώσαμε. Το δεύτερο ημίχρονο έδειξε ότι θέλουμε δουλειά. Τα λάθη όταν υπάρχουν απέναντί σου ομάδες Σούπερ Λιγκ και τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές, πληρώνονται".

Εκτός από ποδοσφαιριστές επιπέδου, που δεν συγχωρούν, ο Παναθηναϊκός είχε χθες στην 11άδα του και παίκτες αξίας, που ήταν τελείως αρνητικοί. Για παράδειγμα ο Λεντέσμα και ο Ιβανόφ.

"Δεν είναι ωραίο να μειώνεις την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών σε μία κακή τους μέρα. Εγώ θα συμφωνήσω με αυτά που είπε ο Μαρίνος στη συνέντευξη Τύπου: Αν δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά οι ξένοι που έρχονται, καλύτερα να παίζει ένα Ελληνόπουλο. Είναι κρίμα να χάνει ένας Έλληνας τη θέση του για να παίζει ένας ξένος που δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά".

Παίκτες που κάνουν τη διαφορά στον Παναθηναϊκό είναι οι Μπεργκ, Λέτο, Εμποκού.

"Τα λάθη που κάνει μία ομάδα, ποδοσφαιριστές όπως ο Μπεργκ, ο Λέτο και ο Εμποκού δεν θα τα συγχωρήσουν. Μπεργκ, Λέτο και Εμποκού δεν συγχωρούν".

Το σχόλιό σας για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που έφυγε από το γήπεδο στο ημίχρονο;

"Ο κόσμος τού Παναθηναϊκού αποτελείται από φιλάθλους που πιστεύουν στο σήμα, πιστεύουν στην ομάδα τους και θέλουν να βλέπουν κάτι ανάλογο της ιστορίας του συλλόγου. Θεωρώ ότι είναι μάγκικο να φύγεις από το γήπεδο, παρά να μείνεις και να τα σπάσεις. Χίλιες φορές που έφυγαν, μαγκιά έκαναν".

Να κλείσουμε με δύο λόγια για την προσπάθεια που κάνετε στον Απόλλωνα;

"Έχουμε πολύ δρόμο, είμαστε καλά, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, με βάση αυτό που παρουσιάζουμε. Γιατί μέχρι στιγμής δεν παίρνουμε πάντα αυτό που μας αξίζει. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, γιατί έχουμε διοίκηση που πληρώνει την ομάδα στην ώρα της και κάνει ό,τι μπορεί για να μας βοηθήσει. Αυτό που σε άλλες χώρες είναι αυτονόητο, εδώ σε εμάς ο Απόλλωνας αποτελεί εξαίρεση. Πρέπει να δούμε πώς η ομάδα θα κρατήσει το πρώτο ημίχρονο από το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να γίνει ο οδηγός μας αυτό το 45λεπτο για τη συνέχεια".

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.