Ads Top

Στοίχημα: Πάμε να τα πάρουμε για τρίτη μέρα....


Σκληρό Ροκ χορεύουμε τους Μπουκ δύο ημέρες, τους τα παίρνουμε και ψάχνονται .....



Καλό το χθεσινό Ταμείο; Έχει ανέβει η μπάνκα μετά το διήμερο ταμείο και οι μπουκ έχουν αρν χίσει να ψάχνονται. Το χθεσινό δεν ήταν τίποτα μπροστά στο Live Chat του Stoiximaview. Στην κυριολεξία χάσανε την μπάλα .... Οι μεγάλοι tipster μας Goodview και Smart Tip τους έγδυναν για 10 ώρες. 19 Ταμεία σε σύνολο 21 προβλέψεων. Για όσους αγαπάνε τα στατιστικά 90,5% επιτυχία ....Ούτε ο Γκάλης δεν είχε τόση επιτυχία όταν βάραγε βολές......

Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ (21:00): Η Γκλάντμπαχ δίδαξε από την αρχή της σεζόν πως δύσκολα μια μέτρια ομάδα μπορεί να σταθεί επάξια στο Champions League και στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γερμανίας. Έτσι μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, 4 μόλις μακριά από τις ομάδες του υποβιβασμού.
Σε μια πολύ άσχημη χρονιά εξελίσσεται η φετινή για την Βόλφσμπουργκ, αφού έχει φτάσει στο σημείο να παλεύει για την παραμονή της. Δύσκολα θα πέσει βέβαια, αφού διαθέτει αξιόλογο υλικό και υπάρχουν σαφώς χειρότερες ομάδες στην Γερμανία, αλλά κανείς δε μπορεί να ξέρει με την Bumdesliga. Την δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, μόλις 1 βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι δυο ομάδες δεν είναι σε κακή κατάσταση και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η καλύτερη λύση σε κάτι τέτοια ματς είναι τα 2-3 γκολ σε απόδοση 1,95 στην Bet555, αφού δε βλέπουμε κάποια ομάδα να ξεχωρίζει. Αν τώρα παίζετε σημεία, ο 1 στο 1,95 στην Bet555, είναι το πιο πιθανό.


Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντζ (21:00): Κάνεις δε περίμενε την ομάδα της Φρανκφούρτης να είναι τόσο ψηλά στην βαθμολογία, αφού το υλικό της είναι μέτριο. Όμως, είναι ο ορισμός της ομάδας, αφού αγωνίζονται με πάθος, πλάνο, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους. Έτσι έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας, έναν μόλις βαθμό από την 3η θέση. Η έδρα της είναι το μεγάλο όπλο, αφού σε 7 αγώνες στην Φρανκφούρτη έχει (4-3-0). Επίσης, διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και έτσι πορεύεται.


Μία από τα ίδια και στην ομάδα της Μάιντζ, αφού έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε Γερμανία και Ευρώπη. Η ομάδα διαθέτει 2-3 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αργά ή γρήγορα θα απασχολήσουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Διαδραματίζονται στην 8η θέση και στόχος της ομάδας είναι και πάλι η έξοδος στο Europa League.  Το παιχνίδι άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως άμυνα εναντίον επίθεσης. Η Φρανκφούρτη έχει την δυνατή έδρα, αλλά εύκολα ή δύσκολα η Μάιντζ πιστεύω πως θα βρει τον τρόπο να σκοράρει. Οπότε, οδεύω στο g/g σε απόδοση 1,91 στην  Bet555 και κατ’ επέκταση στο over 2.5 στο 2,10 στην  Bet555.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.