Ads Top

Τρέλα Γιαννακόπουλου! Τόσα έσκασε στον Τζεντίλε!


Ηγεμονικό συμβόλαιο στον Ιταλό για να φορέσει την πράσινη φανέλα από τον ηγέτη του "τριφυλλιού"! Πόσα του προσφέρει για 1,5 χρόνο; Ο sportdog έχει το αποκλειστικό θέμα!


Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, μιας και ο Ιταλός άσος εξασφάλισε πριν από λίγη ώρα την ελευθερία του από την Αρμάνι!




Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SportDog, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για συμβόλαιο 1,5 χρόνου, με τις αποδοχές του παίκτη να αγγίζουν τις 600.000 ευρώ για φέτος, μέχρι το τέλος της σεζόν.
Όσον αφορά τον επόμενο χρόνο, Ιταλός θα πάρει σχεδόν το συμβόλαιο που έπαιρνε στο Μιλάνο, κοντά στα 1,2 εκ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι οι συνολικές του αποδοχές (για 6+1,5) θα πλησιάσουν τα 2 εκ. ευρώ!

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και μία ακόμα σημαντική οικονομική υπέρβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκειμένου να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Εξάλλου, ο Ιταλός άσος αποτελούσε, όπως παραδέχθηκε σήμερα το πρωί το αφεντικό της ΚΑΕ, προσωπική επιλογή του Τσάβι Πασκουάλ και το αφεντικό της ομάδας δε θα μπορούσε να του χαλάσει το χατίρι...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.