Ads Top

Απίστευτο ρίσκο Ουζουνίδη - Η «τρελή» απόφαση που μπορεί να γυρίσει ανάποδα και να αγριέψει τον κόσμο


Μπορεί να υπάρχει λογική εξήγηση σε αυτό που έκανε ο Έλληνας τεχνικός, ωστόσο σε περίπτωση που δεν του βγει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να του γυρίσει μπούμερανγκ...


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Θέλτα, που δεν ήταν άλλη από τον αποκλεισμό του Μάρκους Μπεργκ.
Η επιλογή αυτή του Έλληνα κόουτς έχει εξήγηση, αλλά μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στις τάξεις των φιλάθλων, αφού ενέχει πολύ μεγάλο ρίσκο.

Και εξηγούμαστε. Στο ματς με τη Θέλτα οι Πράσινοι μπορεί να είναι αδιάφοροι και αποκλεισμένοι, αλλά ψάχνουν τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους.

Για το πρεστίζ του συλλόγου, για να διαγράψουν το απίστευτα αρνητικό σερί των 12 αγώνων χωρίς νίκη σε ομίλους του Europa League, αλλά κυρίως να πάρουν μια νίκη που θα τους φανεί χρήσιμη σε μελλοντικές κληρώσεις, ώστε να παραμείνουν στους ισχυρούς.

Έτσι, καταλαβαίνει κανείς ότι η παρουσία του Σουηδού επιθετικού στο σημερινό ματς μπορεί να μην είναι επιβεβλημένη, όμως η απουσία του κρύβει ...κινδύνους.

Ναι μεν ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να του δώσει ανάσες και τον προστατέψει από τα γκάζια της εξέδρας, λόγω των τελευταίων άσχημων εμφανίσεών του, η επιλογή αυτή δε, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ.

Με τον Ιμπάρμπο ...τελειωμένο και τον Μπεργκ εκτός, αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί και από την Θέλτα, ίσως να αυξηθεί η γκρίνια του κόσμου, η ψυχολογία να πέσει στα ...τάρταρα και μάλιστα εν όψει ενός πολύ σημαντικού ματς για τη Superleague με τον Ατρόμητο.

Είναι ευκόλως κατανοητό, λοιπόν, ότι ο Έλληνας κόουτς ρισκάρει αρκετά με την απόφαση να αφήσει εκτός τον Σουηδό φορ...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.