Ads Top

Η τελευταία εξέλιξη για ΠΑΟΚ και Τζαβέλλα!


O Λούμπος Μίχελ είναι υποχρεωμένος να βρει λύση στην υπόθεση Τζαβέλλα, με την διαπραγμάτευση να μη ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς.


Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας ξεκίνησαν εδώ και μέρες τις μεταξύ τους επαφές για τη λύση της συνεργασίας του παίκτη με τον ΠΑΟΚ.

Είναι σαφές πως το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με τον Μίχελ να ισχυρίζεται πως είναι σε θέση να βρει ομάδα και ο Τζαβέλλας να μην πιστεύει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που εδώ και έναν μήνα δεν έχει συμβεί το παραμικρό.

Ο Τζαβέλλας από την πλευρά του θέλει να ξεκινήσει μία διαπραγμάτευση για τη λύση της συνεργασίας έτσι ώστε ο ίδιος να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, κάτι που ο Μίχελ δεν το επιθυμεί προφανώς γιατί θέλει να αποφύγει το ενδεχόμενο να πάει ο παίκτης σε ανταγωνιστή.

Ο Τζαβέλλας πάντως εδώ και καιρό ψάχνεται για εξωτερικό και είναι σαφές πως θεωρεί ότι αν λάβει μία καλή αποζημίωση, θα μπορέσει να κλείσει σε ομάδα που του αρέσει και μάλιστα χωρίς μεγάλο κόστος.

Από την άλλη ο Μίχελ ψάχνει να βρει ομάδα, όμως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση άπαντες γνωρίζουν πως μπορούν να περιμένουν μία απλή λύση της συνεργασίας για να πάρουν τον παίκτη ελεύθερο. Δεν είναι ότι πιο εύκολο να βρεθεί ομάδα να αγοράσει τον Τζαβέλλα με ότι έχει προηγηθεί.

Τέλος, τα περιθώρια είναι στενά, γιατί αν ο παίκτης δει πως ο Μίχελ κερδίζει επίτηδες χρόνο, μπορεί να οδηγήσει την υπόθεση στα άκρα και να απαιτήσει όλο το συμβόλαιο που φτάνει στα δύο εκατ. ευρώ. Κάτι που δεν θέλει βέβαια ο Μίχελ, ο οποίος μετά θα πρέπει να δώσει λόγο στον Ιβάν Σαββίδη.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές και οι χειρισμοί στην υπόθεση θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί έτσι ώστε η αποδέσμευση Τζαβέλλα να μη κοστίσει πολλά χρήματα.

paok24
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.