Ads Top

Δίνει 50 εκατ. ευρώ για Ντοναρούμα η... Μίλαν!


Οι Κινέζοι της Μίλαν είναι έτοιμοι να δώσουν στον Μίνο Ραϊόλα το συμβόλαιο που θέλει για να κρατήσουν για πάντα Rossonero τον 17χρονο wonderkid, Τζίτζιο Ντοναρούμα.


Παίζει ποδόσφαιρο εδώ και μόλις 1.5 χρόνο, δεν έχει κλείσει τα 18, είναι ο μικρότερος πορτιέρε ever που έπαιξε στην Εθνική Ιταλίας και θεωρείται από πολλούς ο επόμενος Τζίτζι Μπουφόν.

Ο Ντοναρούμα έχει τραβήξει τα βλέμματα από κάθε ομάδα και περισσότερο από αυτές που έχουν την οικονομική δύναμη να τον αποκτήσουν, όμως οι άνθρωποι του δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να μην χάσουν το παιδί-θαύμα που είναι δηλωμένος Rossonero.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Corriere dello Sport οι Κινέζοι επενδυτές της Sino-Europe Sports, που μέσα στο 2017 αναμένεται να πάρουν επίσημα στα χέρια τους την Μίλαν, έχουν σκοπό να δώσουν 50 εκατ. ευρώ για να δέσουν στο San Siro τον Ντοναρούμα.

Τα χρήματα αυτά είναι για 5ετές συμβόλαιο μαζί με την εφορία, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Τζίτζιο, που αυτή τη στιγμή παίρνει 160.000 ευρώ τον χρόνο, θα έχει μισθό που του αποφέρει 5 εκατ. ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι μέχρι εκείνο του 2022.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.