Ads Top

Έρχεται ο στόπερ στον Ολυμπιακό - Αυτοί οι δύο δίνουν μάχη για την ερυθρόλευκη - Μέχρι 3 Γενάρη η μεταγραφή!


Στον Ολυμπιακό μοιάζει δεδομένη η απόκτηση ενός ακόμα στόπερ, αν και δεν προκύπτει ότι θα πρόκειται για κάποιον «βράχο»!

Επειτα από 8 ημέρες άδειας, άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επιστρέφουν σήμερα στη βάση τους προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί, με συνεχή ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παράλληλα όμως, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεργασία ανάμεσα σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί ενισχυμένος στο β’ μισό της σεζόν.

Σύμφωνα με όλα τις πληροφορίες, στον Ολυμπιακό δεν έχουν πάρει την παραμικρή απόφαση μέχρι στιγμής και περιμένουν το τετ α τετ με τον Πάουλο Μπέντο, προκειμένου να δρομολογήσουν τις εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι, δίνοντας πάντοτε βαρύτητα στην αποδέσμευση παικτών και στη συνέχεια στην απόκτηση άλλων. Αλλωστε, ο Μπέντο έχει ζητήσει επιτακτικά να μειωθεί το ρόστερ στους 25-26 παίκτες και αυτή τη στιγμή ο μόνος, ο οποίος θεωρητικά έχει εγκαταλείψει σίγουρα τις εγκαταστάσεις του Ρέντη είναι ο Δημήτρης Σιόβας.

Οπότε αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγωνία η συνέχεια.

Πάντως και χωρίς να έχει κάτι δρομολογηθεί ακόμα, για τον Ολυμπιακό μοιάζει δεδομένη η απόκτηση ενός ακόμα στόπερ, αν και δεν προκύπτει ότι θα πρόκειται για κάποιον «βράχο», που θα έρθει και θα κάνει αμέσως τη διαφορά, παίρνοντας «με τη μία» τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.

Στο Λιμάνι ξέρουν ότι πέραν του Σιόβα, που σηκώνει άγκυρα έπειτα από 4,5 χρόνια και 107 ματς, δεν μπορούν να υπολογίζουν για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα ούτε στις υπηρεσίες του Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος θα είναι απών και από το πρώτο ματς με την Οσμάνλισπορ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μαροκινός θα ενταχθεί κατευθείαν στο προπονητικό καμπ της εθνικής ομάδας της χώρας του ενόψει της έναρξης του Αφρικα Καπ, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Ρομαό, ο οποίος επίσης θα μπορούσε να προσφέρει βοήθειες στα μετόπισθεν. Δηλαδή αυτοί οι δύο παίκτες θα είναι ξανά διαθέσιμοι για τον Ολυμπιακό από τις αρχές Φεβρουαρίου, στην καλύτερη περίπτωση για την ομάδα...

Παράλληλα, είναι ορθάνοιχτο και το μέλλον του Πραξιτέλη Βούρου, καθώς το συμβόλαιό του νεαρού αμυντικού λήγει σε λίγους μήνες, μέχρι στιγμής δεν έχει κληθεί για ανανέωση και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog που διαβάσατε νωρίτερα, οδεύει προς ΑΠΟΕΛ μεριά.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, περισσότερο ακόμα και από τη θέση του σέντερ φορ, όπου ο Ολυμπιακός αναμένεται πως θα κάνει κίνηση αλλά πάντοτε σε συνάρτηση με το μέλλον ενός εκ των Ιντέγε, Καρντόσο, για το κέντρο της άμυνας μοιάζει βέβαιη η άμεση απόκτηση παίκτη.

Οι δύο περιπτώσεις, που σίγουρα έχουν εξεταστεί από πλευράς Ολυμπιακού και αναμένεται η τελική εισήγηση του Μπέντο για την περίπτωσή τους, είναι εκείνες των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Τάσου Αυλωνίτη. Οι δύο παίκτες έχουν ειδοποιηθεί να περιμένουν το πολύ μέχρι τις 3 Ιανουαρίου για τις αποφάσεις που θα ληφθούν και τις κινήσεις, που θα γίνουν, οπότε η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πλέον καθοριστική σχετικά με το ενδεχόμενο να φορέσουν ξανά τα ερυθρόλευκα ή όχι!

Θυμίζουμε ότι έχουν συζητηθεί και οι περιπτώσεις των Ρισβάνη και Λαϊφη, όμως για τον πρώτο ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πληρώσει ρήτρα στον Παναθηναϊκό (ενώ αν αποκτηθεί το καλοκαίρι δεν υπάρχει αυτή η δέσμευση) και για τον Κύπριο εκτός του ότι υπάρχει συμφωνία για διετή δανεισμό του στη Σταντάρ Λιέγης, δεν έχει και δικαίωμα να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στη συνέχεια του φετινού Γιουρόπα Λιγκ...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.