Ads Top

ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!! Ποσό - μαμούθ, που προκαλεί ζαλάδα! Σενάριο για 25+ εκ. ευρώ μεταγραφές στον Ολυμπιακό


Τα χρήματα είναι πάρα πολλά, αλλά το σενάριο που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία έχει μία βάση...


Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες και μία μεγάλη ευρωπαίκή, που κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό με συνέπεια και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Μοιραία έχει στο ρόστερ του αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δοκιμάζονται στο υψηλό επίπεδο του πρωταθλητισμού αλλά και εναντίον κορυφαίων ποδοσφαιριστών και ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και με τις εθνικές τους ομάδες.

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές και σπουδαίες πωλήσεις ποδοσφαιριστών, όπως του Μιραλάς, του Μανωλά, του Μήτρογλου, του Σάμαρη κ.α.

Με το ρεπορτάζ από τη Γερμανία να αναφέρει ότι στη λίστα της Βόλφσμπουργκ πλην του Φορτούνη, βρίσκεται και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς!

Το ίδιο ρεπορτάζ συμπληρώνει ότι οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει τσεκάρει αρκετές φορές ο γερμανικός σύλλογος, καλύπτουν τις αγωνιστικές ανάγκες τους και βρίσκονται ψηλά στη σχετική μεταγραφική λίστα...

Με τον Ολυμπιακό να κοστολογεί τον Έλληνα άσο στα 15 εκ. ευρώ και τον Σέρβο μίνιμουμ στα 10 εκ., αν ο γερμανικός σύλλογος αποφασίσει να τους αποκτήσει πακέτο θα πρέπει να δώσει πάνω από 25 εκ. ευρώ!

Ένα ενδεχόμενο που δεν αποκλείει ο γερμανικός Τύπος, που σε αυτή τη φάση είναι και η μοναδική πηγή ενημέρωσης για το ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ...

Φυσικά το μαχαίρι και το καρπούζι είναι στα χέρια του Ολυμπιακού, καθώς εδώ μιλάμε για δύο από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του.

Από την άλλη πλευρά οι Πειραιώτες έχουν μεγάλο ρόστερ, όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους και αν προκύψει επίσημη πρόταση με μετρητά ένα τόσο μεγάλο ποσό, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.