Ads Top

Παίζουν μεγάλη μπάλα στον Ολυμπιακό! Μεταγραφή 150 χιλ. ευρώ στο Λιμάνι ο...


Οι κινήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας είναι εξαιρετικές και προσεγμένες, για αυτό και είναι πάντα εύστοχες!


Γιατί δεν είναι λίγες οι φορές τα τελευταία χρόνια που ενώ η υπόθεση ενός ποδοσφαιριστή φαίνεται ότι δεν έχει να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό (π.χ. Φέισα, Φετφατζίδης, Μπενίτες), οι Πειραιώτες καταφέρουν να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό!

Το ίδιο συμβαίνει τώρα και στην περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα, που δεν έχει μέλλον (τουλάχιστον) αυτό το διάστημα στο Λιμάνι!

Ο Έλληνας άσος βρίσκεται στην Ισπανία μαζί με τον Ίβιτς και παρότι γράφτηκε ότι ενδιαφέρει την Ντεπορτίβο, η συγκεκριμένη ομάδα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ. Όπως και η Μπέτις, λόγω του Βίκτορ...

Με την Εσπανιόλ ψάχτηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ενώ υπήρχε και αξιόλογη ομάδα από την Τσάμπιονσιπ που είχε δείξει ενδιαφέρον!

Παρόλα αυτά ο ίδιος ο Σιόβας προτίμησε να μη ρισκάρει και να τελειώσει με τη Λεγανές, με τον Ολυμπιακό να βάζει ρήτρα 4 εκ. ευρώ αν θέλει ο ισπανικός σύλλογος να τον αποκτήσει, αλλά και 150 χιλ. ευρώ για τον δανεισμό του!

Δηλαδή κάλυψε μέρος του συμβολαίου του Έλληνα άσου, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να δώσουν ούτε ένα ευρώ από την τσέπη τους για το διάστημα της παρουσίας του στην Ισπανία!

Μπορεί να μην πρόκειται για κάποιο σπουδαίο deal, αλλά είανι σίγουρα μία συμφωνία που, αν μη τι άλλο, δεν βγάζει ζημιωμένο τον σύλλογο...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.